İTSO’dan İSDEMİR’e Tebrik Plaketi

0
34

İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen kriterler çerçevesinde Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran, bölgemiz demir çelik sektörünün lider ve lokomotif kuruluşu OYAK Maden Metalürji şirketlerinden biri olan İsdemir A.Ş.’ye elde ettiği başarılardan dolayı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tebrik plaketi takdim edildi.

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım’dan oluşan heyeti gerçekleştirdikleri ziyarette, İsdemir A.Ş. Genel Müdür Mesut Keyfli, İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Buğra Şener, İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin ve Mali İşler Direktörü Nida Güçlü idari bina girişinde karşıladı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İsdemir’in Hatay’ı zenginleştiren bir kuruluş olduğunu, oluşturduğu katma değer ve üretim kapasitesi ile bölgeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirterek; “İstanbul Sanayi Odası’nın 1968 yılından beri, değerlendirmeye alarak belirlediği 500 firma içerisinde bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün lokomotif kuruluşu İsdemir A.Ş. nin yer almış olması bizleri oldukça gururlandırdı. İsdemir A.Ş. nin bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün gelişmesine olan katkısı yadsınamaz. Elde edilen başarıdan dolayı şahsım ve üyelerimiz adına tebriklerimizi sunuyoruz” dedi.

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’da, Uluslararası kalite standartlarında pik, blum, kütük, inşaat çelikleri gibi uzun ürün üretilmesi amacıyla kurulan İsdemir’de kok, sinter, yüksek fırın, çelikhane, sürekli döküm ve sıcak haddeleme prosesleriyle üretim yapılıyor olmasını, bu ürünlerin iç piyasanın yanı sıra Güney Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri olmak üzere tüm dünya ülkelerine ihraç edilmesini takdir ve mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.

Oda Başkanlarının takdir plaketlerinin takdiminin ardından İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli de konuklarına İsdemir Çalışanlarını temsil eden bir masa süsü takdim etti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletilmesi ile bölgenin sosyal ve ekonomik konularının görüşülmesi ile devam etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here