İTSO’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

0
13

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kürsüye gelen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Deprem felaketinin üzerinden tam 1 sene geçti. Bizler yaşadığımızın kayıpların acısını, hala yüreklerimizde hissediyoruz. Maalesef oda organ üyelerimiz arasından da kayıplarımız bulunuyor.

Meclis üyelerimizden Erdinç Çelebi ve Murat Fer, Meslek Komite üyelerimizden Rafi Sümbültepe, oda personellerimizden Birgül Kefli’yi depremde kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, konuşmasının devamında ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Bölgemiz ekonomisinin gelişmesine yönelik projelerin konuşulduğu İTSO Meclisinde, gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Duduoğlu İTSO Meclisinde İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu da, İTSO Meclisinde iş dünyası ile bir araya geldiler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı meclis toplantısına katılan CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu, İTSO Meclis üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP’den İskenderun Belediye Başkan adayı olan Mehmet Duduoğlu’na başarılar diledi. Toplantı, karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here