İTSO’da Ocak Ayı Meclis Toplantısı Deniz Ticaret Odası ile Ortaklaşa Yapıldı

0
13

Yılmaz; “Bölgemiz Ekonomisine Değer Katacak Projelerde Ortak Hareket Edebiliriz”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısı Deniz Ticaret Odası ile birlikte yapıldı. Meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Alihan Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  bölgemiz ekonomisindeki son gelişmeler hakkında  meclis üyelerini bilgilendirdi. Yılmaz konuşmasında; “Ocak ayı meclis toplantımızı bu ay Deni Ticaret Odası birlikte yapmaya karar verdik. Bildiğiniz gibi Deniz Ticaret odası da bizim oda binamızda hizmet vermeye başladı. İki kardeş oda olarak bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak projelerde birlikte hareket edebiliriz” ifadelerine yer verdi.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, meclis başkanı yönetimi ve meclis üyeleri de toplantıda yer aldılar.

İTSO Ocak ayı meclisine konuk olan bölgemizin önemli bilim adamlarından Prof. Dr. İskender Sayek, 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası gelişmeleri, Depremin izleri ve bölgemiz insanına yansımaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu’da İTSO’nun Ocak ayı meclisinde söz alarak, İskenderun Körfezindeki Deniz Ticaret hakkında açıklamalarda bulundu.

İTSO Ocak ayı Meclisinde  Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi mizan ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Ocak ayı meclisinde gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonunda, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İTSO Ocak ayı meclisine konuk olan bölgemizin önemi bilim adamlarından Prof.Dr.İskender Sayek’e günün anısına plaket takdim ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here