İTSO’da KOBİ’ler İçin Panel Düzenleniyor

0
78

itso-kobi destekİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda Pazartesi günü saat 17.00’de toplantı salonunda KOBİLER için alternatif olanaklar konulu panel düzenlenecek. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda İTSO ve TOSYÖV işbirliğiyle ‘KOBİ’ler için Alternatif Olanaklar’ konulu panel düzenlenecektir. Panelde KOBİ’ler için yeni sorumluluklar ve kolaylıklar, e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-imza, e-bulut, EBYS, Gelişen Finans Sektörü, yabancı sermayeye ulaşma konusunda rehberlik konularında sunum yapılacaktır” dedi.

İTSO’da Kobi’lere yönelik düzenlenecek olan panele katılmak isteyenlerin ise İTSO Personeli Sezin Özdemir’e katılım bilgisi vermesi gerektiği de açıklandı.

Panelin açılış konuşmasını TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Başkanı Tahsin Rende’nin yapacağı belirtilirken, Konrad Adenauer Stiftung Derneği Türkiye Temsilcisi Dr. Colin DurkoEurohold, Türkiye Yönetici Ortağı Dilek İlhan tarafından “Kurumsal Dönüşüm Koçluğu; Yeniden Yapılanma Şirket Birleşmeleri ve  Yabancı Sermaye Yatırımlarına Ulaşma Yolunda Rehberlik” Finansal Kurumlar Birliği Direktörü Sevilay Aslar tarafından “Finansal Kiralama, Faktoring: Gelişen Finans Sektörü” konularında sunum yapacakları açıklandı. Ayrıca EDM Bölge Direktörü Mehmet Kalender’in de sunum yapacağı kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here