İTSO’da İSTE Teknopark Mimari Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

0
11

İskenderun Teknik Üniversitesi ile Teknopark’ın ortakları arasında yer alan İTSO’da değerlendirme toplantısı yapıldı.

2022 yılı içerisinde İSTE Rektörlüğünde Rektör Prof. Dr. Tolga Depci başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıda, Teknopark’ın bölgemizde etkin ve donanımlı olarak hizmet verebilmesi sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılmış ve Y.Mimar Müfit Tennioğlu tarafından daha önce hazırlanarak, İSTE Rektörlüğü’nce de onaylanmış olan Teknopark Avam projesinin detaylarının hazırlanmasına yönelik bir çalışma grubu oluşturulmuştu.

İTSO yönetim kurulu tarafından geçtiğimiz ay alınan teklifler neticesinde, detay projelerin hazırlanmasını üstlenen AKBAY Yapı Müh. Mim. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. firması  Mimar Mert Akbay ile İSTE Öğretim Üyesi-İSTE Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. L. Cenk Kumruoğlu, İSTE Öğretim Görevlisi Oğuzhan Arı ve İTSO Yönetim Kurulu üyesi Sedat Uysal, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez’in katılımı ile oda işbirliğinde yürütülen çalışmanın bir adımı olarak, İSTE Teknopark binasının yapımına yönelik detay projelerin hazırlanabilmesi için, proje  üzerinde değerlendirmelerde bulunmak üzere, İTSO’nun ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, karşılıklı görüş alışverişi yapılarak,  detay projelerin tamamlanması ve İSTE Rektörlüğü ve ilgili bakanlığa sunulmak üzere teslim edilebilmesi için önemli adım atıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here