İTSO’da Başkan Levent Yılmaz!

0
175

itso seçim5Heyecanlı Bekleyiş Sona Erdi…

İskenderun kamuoyunun merakla beklediği İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimleri sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimler sonunda Levent Hakkı Yılmaz, 58 üyenin oyunu alarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı oldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen seçimde TOBB, disiplin kurulu ve yeni yönetim belirlendi. Tek liste halinde gidilen seçim sonunda yapılan sayımda Levent Hakkı Yılmaz, oyların 58’ini alarak İTSO’nun yeni başkanı oldu.

Arkadaşlarımızın Tamamıyla Hareket Edeceğiz

Yeni Başkan Yılmaz, seçim sonrası düşüncelerini dile getirirken; “Sorunsuz bir seçim yaşadık. Uzun süre birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımız kendilerine yakışacak şekilde bizlere seçim süreci yaşattılar. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte hareket edeceğiz. 58 meclis üyesi var. 32 görev var. 32 görevi dağıtma şansımız yok. Birileri incinmiş olabilir ama bundan sonra arkadaşlarımızın tamamıyla hareket edeceğiz. Aldığımız kararların hepsinde arkadaşlarımızın imzası olacak. İskenderun adına yapılan her türlü değişimin sonuna kadar arkasında olacağız. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın. Bizler güvenilen insanlar olmak istiyoruz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Başkan Levent Yılmaz. Yönetim Kurulu üyeleri; Özcan Aslan, Çağrı Belibağlı, Mahir Taner, Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran, Sanem Akpınar, Muhsin Yeter, Okan Belli, Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya.

Gerçekleşen seçimler sonunda İTSO Meclis Başkanlığına ise Servet Ugutmen, İTSO Meclis Başkanvekilliğine Necati Sert ve Bilgehan Hakan, Kâtip Üyeliğe de Mehmet Ünüvar getirildi.

Seçimler sonunda tüm meclis üyeleri ve yönetim kurulu İTSO binası önünde objektiflere poz verirken, başarılı ve sağduyulu geçen seçimin ardından kurbanlar da kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here