İTSO Yönetiminden ATSİAD’a Nezaket Ziyareti

0
45

Levent Yılmaz; “Bu Zorlu Süreci Kenetlenerek El Birliği ile Aşacağız”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Tüccar Sanayici ve İşadamları Derneği (ATSİAD)’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

ATSİAD Yönetimi İTSO Yönetimini nezaketle karşılarken, toplantıda, bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmeler ele alındı.

Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren tüccar, sanayici ve İş insanlarını bir çatı altında toplamayı amaçlayan ATSİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, aynı zamanda İTSO Yönetim Kurulu Üyesi.

ATSİAD A.Ş.’nin kurulduğu günden bu yana bölgede etkin bir Sivil Toplum Kuruluşu olmayı hedeflediğini belirten Dernek Başkanı Yusuf Yılmaz; “Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği üyesi iş insanlarımızla güç birliği oluşturarak kurduğumuz derneğimizde bu güne kadar önemli projeler gerçekleştirdik. Son yıllarda özellikle pandemi süreci ve en son bölgemizde yaşanan orman yangınları ve bu yangınlarda birçok fabrikaların ve iş yerlerinin hasar görmesi bölgemiz ekonomisini etkilese de el birliği ile önümüzdeki süreçte bu sıkıntıların aşılacağına inanıyoruz. Zaten bölgemizi ilgilendiren birçok projede İTSO yönetimi ile birlikte hareket ediyoruz. İstihdam sağladığımız bölgemize daha çok hizmet ederek ekonomik yönden kalkınmayı hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulunarak ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizin güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından olan ATSİAD’ın yönetimine hayırlı olsun diyoruz. Bölgemizin güçlü sanayicileri ve iş insanlarını çatısında bulunduruyorsunuz. Burada hepimizin ortak amacı bölgemize değer katacak projelerde el birliği ile hareket etmektir. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda ATSİAD’ın Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetimine başarılar diliyoruz. Son yıllarda bölgemizde gerek pandemi süreci gerek Orman yangınlarında birçok iş yerlerimizin önemli ölçüde maddi zarara uğramaları hepimizi derinden üzmüştür. İTSO olarak sanayicilerimizi ve üyelerimizi gezerek ilk günden itibaren yanlarında olduk. Temennimiz bu zorlu süreci kenetlenerek el birliği ile aşmaktır” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here