İTSO Yönetimi Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

0
50

itso-savaş ziyaret1‘Birliktelik Bağlarını Daha da Kuvvetlendirmeliyiz!’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Hatay’ın genel sorunları görüşüldü. Başkan Savaş, Ortadoğu’nun ateş çemberi içinde olduğu bu dönemde toplumsal birlikteliğin bağlarının daha da kuvvetlendirilmesinin kentimize büyük fayda sağlayacağının altını çizerek; “Komşu ülkede yaşanan olaylar elbette bizleri çok üzüyor. Dileğimiz bu olayların bir an önce son bulmasıdır. Ülkemiz üzerinde de oynanıyor. Şunu herkes bilsin ki bu ülkenin birlik ve beraberliğine zarar vermeye çalışan kim olursa olsun, asla müsaade etmeyiz” dedi.

itso-savaş ziyaret2

İTSO’nun bölgeye kazandırmak istediği yurt projesine de destek veren Başkan Lütfü Savaş; “Üniversite öğrencileri için en önemli sorunlardan biri olan yurt sorununa ve eğitime göstermiş olduğunuz katkı ve değerlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bunun yanında önümüzdeki hafta içerisinde İTSO’ya misafir olacağım ve İskenderun halkının merak ettikleri soruları yanıtlamak ve halk ile bütünleşmeyi amaçlıyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Oda olarak eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu bağlamda İskenderun’a kazandırılan fakültelere oda olarak önemli maddi desteğimiz oldu hala olmaya da devam ediyor. Yine İTSO olarak öğrenci yurdu projemiz var. Bu projenin hayata geçirilmesi için de çalışmalar yapıyoruz. İTSO olarak Hatay’a değer katacak tüm projeler de birlikte hareket edeceğimizi de belirtmek isterim” dedi. Gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here