İTSO, Yapex Yapı Fuarında Stant Açacak

0
100

itso açıklama5İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü, 31 Ekim-3 Kasım 2013 tarihlerinde 21. kez düzenlenecek olan Yapex Yapı Fuarlarına katılmak isteyen üyelerine duyuru niteliğinde yazılı bir açıklama yaptı.

Antalya’nın ev sahipliği yapacağı, bölgenin en büyük ve en zengin yapı buluşması olan fuar ile ilgili bilgiler veren Kocadölü; “Akdeniz bölgesinde başta turizm yatırımları olmak üzere uzun döneme yayılan büyük ölçekli inşaat yatırımlarını, mimar ve mühendisler ile inşaatçıları, yatırımı süren şantiye profesyonellerini, ayrıca bölgedeki mevcut turizm işletmelerinin yönetim kademelerini ziyaretçi olarak ağırlayan fuar, bu yıl da konularındaki çeşitlilikle zengin bir atmosfer oluşturuyor. 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yapex Yapı Fuarı’nda 24 metrekarelik bir stand kiralanmıştır. Fuara katılımda bulunmak ve ürünlerini tanıtmak isteyen üyelerimiz, en geç 25 Ekim 2013 Cuma gününe kadar Fuar ve Organizasyon yetkilimiz Meltem Kartal’a 614 52 25 (Dahili 120) numaralı telefondan ulaşabilirler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here