İTSO Musiki Korosundan Türk Sanat Müziği Konseri

0
176

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu, sanatseverlere Şef Nüvit Kaya yönetiminde Türk Sanat Müziğinin sevilen parçalarından oluşan konser verdiler. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu Kurucu Başkanı Murat Kıvrak ve ekibinin yoğun bir çalışma temposu ile hazırlandıkları konser yoğun ilgi gördü.

İskenderun Belediye  Kültür Sarayı’nı dolduran  sanatseverler hafta sonu  Türk sanat müziğini canlı olarak dinlemenin heyecanını yaşadılar.

Şef Nüvit Kaya eşliğinde koro ve solo şarkıların seslendirildiği Türk Sanat müziği konserinde davetliler sanat müziği dinlerken duygu hüzün ve neşe dolu anlar yaşadılar.

Konser sonunda ise İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulunan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu kurucu Başkanı Murat Kıvrak; “Bu yıl 4’cüsünü düzenlemiş olduğumuz konserimize katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Amacımız, İskenderun halkımıza Türk Sanat müziğini sevdirmektir. Tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte bu işe gönül verdik ve gönüllü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Odamız bünyesinde Sosyal aktivitelere ve etkinliklere de önem veriyoruz. İTSO Gönüllüleri Musiki Koromuz bünyesinde sanatseverlerimiz Türk Sanat Musikisini icra etmeye çalışıyorlar. Bu yılda çok güzel bir konser hazırlamışlar zevkle konseri izledik.  Başta kurucu başkan Murat Kıvrak olmak üzere tüm koroda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu tarafından Belediye Kültür Merkezinde verilen konsere İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Gassan Kuran, İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu kurucu Başkanı Murat Kıvrak, koro Şefi Nüvit Kaya ve davetliler katıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here