İTSO Akreditasyon Belgesini Aldı

0
65

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), akreditasyon sertifikasını aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  tarafından  28 oda ve borsaya akreditasyon sertifikaları düzenlenen törenle Ankara’da verildi.

TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen 8. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Törenine, TOBB Başkanı Rifat  Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete ve çok sayıda oda başkanı katıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tarafından  Avrupa Birliği (AB) standartlarında 5 yıldızlı hizmet veren 28 Oda ve borsa temsilcileri arasında yer alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası da  Akreditasyon belgesini  aldı.  İTSO Başkanı Halil Şahin, Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, yönetim kurulu üyeleri Bedrettin Öz, Çağrı Belibağlı, Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Genel sekreteri H.İbrahim Kocadölü, İTSO Akreditasyon sorumluları  Figen Gül Dönmez  ve Mehmet Genç,  törende hazır bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende  İTSO Yönetim kurulu üyelerine  5 yıldızlı Hizmet verdikleri için Akreditasyon belgesini veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da başarılı hizmeti gerçekleştiren yönetimi tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat  Hisarcıklıoğlu, 10 yıl önce toprağa atılan tohumun meyvelerine almaya başladıklarını dile getirdi. Bugün gerçekleştirilen sertifika töreniyle 129 odanın akredite olacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, dokuzuncu dönemle beraber 21 odanın da akreditasyona hazırlandığını kaydetti. Toplam 150 odanın akredite belgesini alacağını ve hedeflerinin 365 oda olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, akredite odanın tanımını yaptı. “Akreditenin 5 yıldızlı oda” olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Bugün 5 yıldızlı otel üyesine ne hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı odada bu kalitede ve standartta hizmet verdiğinin belgesidir” dedi.

İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesi için oda olarak çağın gerektirdiği tüm imkanları üyelerine sunduklarını belirten İTSO Başkanı Halil Şahin, “İskenderun ekonomik yönden hızla gelişen bir şehir, bu bağlamda  çağın gerektirdiği tüm imkanları  üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. İskenderun’a yakışır bir hizmet binasının yanında  AB standartlarında genç, dinamik aynı zamanda bilgi ve birikim sahibi  personellerimizle üyelerimize hizmet veriyoruz” dedi. İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu da  yönetim olarak bu işe inandıklarını belirterek, “İskenderun tarihinde ilk kez yaşanan bu haklı gururu yine İskenderun halkımız ile birlikte paylaşıyoruz. Hizmetlerimizin kalitesi daha da artacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here