İtalyan Gençler, Ramazan Paketi Hazırlamalarına Yardım Etti

0
36

İtalya’dan Türkiye’ye turistik gezi amacıyla gelen bir grup genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla İskenderun Katolik Kilise tarafından ihtiyaç sahipleri için düşünülen Ramazan Paketlerinin hazırlığına da yardım ettiler. Katolik Kilisesinin yardım paketleri toplam 150 aileye ulaştırıldı.

Paskalya Bayramı nedeni ile bir grup genç İtalya’dan Türkiye’ye gelip Antakya’yı ziyaret ettikten sonra, İskenderun’da Katolik Kilisenin misafiri oldular ve bu sırada 150 aile için düşünülen Ramazan Bayram paketlerini hazırladılar.

Böylesi bir organizasyonun içinde bulunmanın kendileri için oldukça değişik bir tecrübe olduğunu kaydeden gençler, yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hususunda yaptıkları ufacık katkının memnuniyet verici olduğuna da işaret ettiler.

İtalyan gençler tarafından dağıtılmaya hazır hale getirilen bu paketler daha sonra Yenişehir Mahallesi Muhtarı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ile yardım gönüllüsü İskenderun Gençlik Platformu üyelerine teslim edildi ve ihtiyacı olan ailelere dağıtımı sağlandı. İskenderun Katolik Kilisesi tarafından finanse edilen ve İtalyan gençlerce hazırlanan yardım paketleri İskenderun’da toplam 150 aileye ulaştırıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here