İSTE’ye Araç Desteği!

0
82

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programına Ford Otosan Tarafından Bir Araç Hibe Edildi…

Ford Otosan tarafından İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programına Ford Focus marka bir araç hediye edildi. Hibe desteği için İMYO kampüste bir tören düzenlendi.

Törene, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Üniversite Senatosu, Yönetim Kurulu, ilgili akademisyenler ve İSTE idari personeliyle Ford Otosan yetkilileri katıldı.

Mustafa Saçar: “Desteklerimiz Devam Edecek”

İlk olarak bir açıklama yapan Ford Otosan Yetkilisi ve Ovalı Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Mustafa Saçar, benzeri destekleri daha önce de yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Üniversitemize destek olmak için elimizden geleni yapacağımızı, elimizi taşın altına koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Bugüne kadar Koç Holdingin başlattığı, Ovalı Grubun desteklediği Meslek Lisesi Memleket Meselesi, Ülkem İçin Tema Vakfı, Engellilere Doğru Yaklaşım gibi sosyal projelerde gönüllü olarak görev aldım.

Bu projeler kapsamında meslek okullarının desteklenmesi ülkemizin kalkınması için önem taşımaktadır. Üniversiteniz yönetiminin başarılı çalışmaları sonucu bu hibe ile desteklemek bizlerin görevidir. Meslek yüksekokulları hem gençlerin başarılı olacağı bir meslek kazanmasını hem de ekonomiye vasıflı eleman yetişmesini sağlar. Sağlıklı başarılı bir gelecek dileğiyle saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Rektör Prof. Dr. Depci: “ En İyi Yatırım, İnsana Yapılan Yatırımdır”

Ovalı Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Mustafa Saçar’ın ardından konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise; “En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu” ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün çok fazla konuşmayacağım ama şunu belirtmeden de geçmek istemiyorum, eğitime, gençliğe yapılan her katkı için teşekkür ederim.

Eğer nesilleri kurtarmak istiyorsanız insan yetiştirin. Biz her zaman desteğimizi isteyenlerin yanında olacağız. Katkılarından dolayı Mustafa Saçar beyin şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üniversitemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hibe Araç Anahtarı,  Teslim Edildi

Yapılan konuşmaların ardından İMYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programına, Ford Otosan tarafından eğitim amacıyla hibe edilen Ford Focus marka aracın anahtarı Ovalı Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Mustafa Saçar tarafından, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye takdim edilirken, Rektör Depci’de araç anahtarını İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Kalpakçıoğlu’na teslim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here