İSTE Teknoversite Günleri Başlıyor

0
49

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 7. Teknoversite Günleri’nde öğrenciler inovasyon, teknoloji ve girişimcilik gündemine dair pek çok önemli konuda alanında uzman kişilerle bir araya gelme fırsatı bulacaklar.

13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10.15’te İSTE Mimarlık Fakültesi’nde açılış konuşması yapacak olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, öğrencilere tecrübe paylaşımı ve önerilerde bulunacak.

İki gün sürecek olan etkinlikler stand gezisi ile devam edecek. Aynı gün Türk Havacılık Uzay Sanayi Malzeme Mühendisliği Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mete Bakır, ‘Havacılık ve Uzay Sanayisinde Kullanılan Malzemeler ve Testlerde Yapay Zeka” üzerine konferans verecek.

14 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Park Forbes civarında Türk Yıldızları İskenderun Uçuşu yapacak. Günün sonunda ise İSTE merkez kampüsünde ünlü sanatçılar Soydan Soydaş ve Murat Kekilli, üniversite gençleriyle buluşup, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Gelenekselleşen Teknoversite Günleriyle ilgili değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci: “Öğrencilerimize faydalı olmaya, çalışmaya devam ediyoruz. Hem öğrencilerimiz hem de tüm bilim ve teknoloji meraklıları için keyifli ve verimli geçmesini diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here