İşte Maçların Oynanacağı Stat!

0
60

Geçici Stadın Bir An Önce Bitirilmesi Adına Yoğun Mesai Harcanıyor!

Turuncu-Mavili camianın ‘Mabedi’ konumundaki İskenderun 5 Temmuz Stadyumu, anılarıyla birlikte yıkılmaya başlanırken, İskenderunspor’umuzun TFF 2. Lig maçlarını oynayabilmesi için Sarıseki’deki geçici statta da çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

TFF 3.Lig Play-Off müsabakaları sonunda şampiyonluğunu ilan ederek TFF 2. Lige çıkan İskenderunspor’da, bir taraftan transfer çalışmaları yapılırken, diğer taraftan geçici stadın bir an önce bitirilmesi adına da yoğun mesai harcanıyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından stat da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında resim ve bilgi aktaran İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; Sarıseki Mahallemizde bulunan Fuat Tosyalı Tesislerimizde yapımı devam eden Stadyum Projemizin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Spora ve sporcuya desteğimizi aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yayınlanan fotoğraflarda stadın çevresine yapılması planlanan tribünler için beton döküm çalışmalarının sürdüğü görüldü.

İskenderunspor 2. Lig maçlarını yeni stadyum faaliyete geçene kadar Sarıseki’de geçici olarak yapılan 9 bin kişi kapasiteli geçici stadyumda oynayacak. 5 Temmuz Stadının sökülen tribünlerinin yanı sıra zemini de Sarıseki’deki geçici stada monte edilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here