İSTE Hatay Günleri’ne Renk Kattı

0
140

iste-hatay-gunleri12-6 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Başkentte Hatay Günleri”ne katılan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) en çok ilgi gören stantların başında yer aldı ve İskenderun’u başarı ile temsil etti.

Hatay’ın yerel zenginliklerinin ortaya çıkarılması, korunması, yaşatılması, sosyal-turistik ve ekonomik bir değer haline getirilmesi amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen “Başkentte Hatay Günleri” organizasyonunda büyük bir stant açarak Master Planı’nı, vizyonunu, projelerini, geleceğini tanıtan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

iste-hatay-gunleri2

Özellikle 3 Kasım 2016 tarihinde açıklanan İSTE Master Planı’nın stantta kurulan projeksiyondan yayınlanması ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Ortalama 500.000 ziyaretçinin ağırlandığı “Başkentte Hatay Günleri” etkinliğinde ziyaretçiler; İskenderun Teknik Üniversitesi, teknoversite vizyonu ve yeni açıklanan İSTE Master Planı hakkında bilgi alma fırsatı buldular.

iste-hatay-gunleri3

2 Kasım 2016 tarihinde yapılan “5. Başkentte Hatay Günleri”nin açılışına katılan Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, açılıştan sonra gerek protokole, gerek bürokratlara ve ziyaretçilere Türkiye’nin 8. nci Teknik Üniversitesi olarak kurulan İSTE’yi ve vizyonunu tanıtma fırsatı buldu. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “Bundan sonra da bu tür etkinliklere katılarak hem Üniversitemizin hem de İskenderun’un ve Hatay’ın tanıtımına teknoloji ve bilim penceresinden katkıda bulunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here