İSTE-BTM Uygulamalı Laboratuar Cihazları Eğitimleri Başlıyor

0
36

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde, (BTM) uygulamalı laboratuar cihazları eğitimleri 1 Mart’ta başlıyor.

İSTE BTM olarak verdiğimiz tüm hizmetlerde hızlı bir şekilde, kaliteli ve çözüm odaklı işler yapan, çalışanlarının sürekli eğitimi ve iş memnuniyetini ön planda tutan, çevreye saygılı bilime katkısını devamlı geliştiren, kaynaklarını verimli ve etkin kullanan tüm bunlarda iyileştirmeyi amaç edinmiş, dürüst, ilkeli ve etik değerlere bağlı olma misyonuyla 2018 yılında hizmete açılan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (BTM) uygulamalı laboratuar cihaz eğitimleri başlıyor.

İSTE Merkez kampüste Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM) Laboratuarı, X-Işını Difraktometresi (XRD) Laboratuarı, Spektroskopi Laboratuarı, Atomik Abrsobsiyon Spektrometresi (AAS), UV-VIS ve Fourier Dönüşümlü Kızıl Ötesi Spektrometresi (FT-IR) Spektrofotometreleri, Isıl İşlem Laboratuarı, Optik Mikroskop Laboratuarı ve İndüktif Eşleşmiş Plazma-Kütle Spektrometresi (ICP-MS) ile test ve analiz hizmetleri vermekte olan İSTE- Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTM), merkez bünyesindeki akademik kadrosu ile TS EN ISO/IEC 17025 standartlarına ve İSTE’nin Kalite Yönetim Sistemine uygun biçimde nitelikli eğitim çalışmalarına başlıyor.

1 Mart 2021 tarihi itibarı ile SEM, XRD, UV/VIS Spektrofotometri, FTIR, Optik Mikroskop, AAS ve ICP-MS cihazları için uygulamalı cihaz eğitimi başvuruları alınmaya başlamıştır. Merkezimiz alınan her eğitim için sertifikada verecektir. https://iste.edu.tr/iste-btm sitesinden randevu ile kabul edilecek eğitim başvuru şartlarına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here