İSMO Genel Kurulu Yapıldı

0
129

ismo genel kurulİskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO)’nın 2. olağan genel kurulu, İsa Taş Toyota Plaza Düğün Salonunda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Genel kurulda Reyhanlı’da gerçekleştirilen olay kınanırken, patlamada zarar gören meslektaşlarının destekleneceği bildirildi.

Olağan genel kurul toplantısına; İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, İlçe Seçim Müdürü Hikmet Aksoy ve muhasebecilerin katıldı. Faaliyetlerin slayt şeklinde ekrana yansıtıldığı toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Toplantıda Reyhanlı’da yaşanan hain saldırı alkışla protesto edildi. Kurulun Divan Başkanlığını yapan Hatay SMMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, Reyhanlı’da zarar gören meslektaşlarının bürosunu ayağa kaldırma kararı aldıklarını, şuanda da zarar tespitinin sürdüğünü ifade etti.

İSMO Başkanı Alaaddin Özbülbül’de Reyhanlı’daki olayda zarar gören meslektaşlar için gerekenin yapılacağının altını çizdi. Özbülbül, kuruluşunu tamamlayan odanın bağımsız oda olarak da oluşumunu tamamladığını da söyledi.

Kurula katılan Belediye Başkanı Civelek de söz alarak; “Reyhanlı’da meydana gelen patlamanın Türkiye’de ve dünyada da bilinen kardeşçe, barış içerisinde çok kültürlü medeniyetler buluşması örneği Hatay’da meydana gelmesi de ayrıca düşündürücüdür. Türkiye herhangi bir Ortadoğu ülkesi değildir. Bu film Türkiye’de birçok kez sahnelendi ama hiç kimse amacına ulaşamadı” dedi ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Divan Başkanı Abdullah Korkmaz, İskenderun için yapılan çalışmalardan Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here