İskenderun’un İlk 5 Yıldızlı Oteli Hizmete Açıldı

0
489

Nardüzü Beldesi mevkiinde Körfeze hâkim bir noktada 5 yıldızlı hizmet vermeye başlayan Anemon Otel’in yöneticileri basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Anemon Oteller zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şahbaz ve İskenderun Anemon Otel Müdürü Ahmet Turan Demirtaş, basın mensupları ile birlikte oteli gezdiler.

İskenderun’da ilk olma özelliği taşıdıklarını hatırlatan Anemon Oteller zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş; “Türkiye Genelinde 18. otelimizi İskenderun’da yaptık ve hedefimiz bu yıl içerisinde 20 otele ulaşmaktır. İskenderun Körfezi limanı ve sanayisi ile hızla gelişen ve büyüyen bir şehir. İşadamlarımıza yönelik olmak üzere bölge halkına 5 yıldızlı hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Otelleri hakkında bilgiler veren Anemon Otel İskenderun Müdürü Ahmet Turan Demirtaş ise; “Otelimizde 9 adet süit, 126 adet lüks ve 8 adet  süperior ve 1 adette engelli odası mevcuttur.  Otelimizde toplam 144 oda ve 288 yatak kapasitenin yanı sıra buhar odası, masaj odaları ve spor salonları ile de hizmet veriyoruz. Bunun yanında toplantı salonlarımız, yüzme havuzumuz kahvaltı salonlarımız da mevcut. Otelimizin tüm odalarından İskenderun Körfez manzarası izlenebilir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here