“İskenderun’u İskenderun Yönetecek”

0
66

bülent bozdoğan3CHP’den Aday Adayı Bülent Bozdoğan Projelerini ve Hedeflerini Anlattı

İskenderun Belediye Başkanlığı için CHP’den Aday Adayı olan Bülent Bozdoğan, geçtiğimiz hafta sonu Cüneyt Pizza’da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Aday Adayı Bozdoğan, İskenderun’da yaşayan bir İskenderunlu olarak, buraya hizmet etmesi gerektiğine inandığı için bu yola çıktığını belirtti.

İskenderun CHP Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan’ın basınla sohbet toplantısına CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Beyaz Karaman, CHP İskenderun İlçe yönetim kurulu üyeleri, Bozdoğan’ın eşi Müjgan Bozdoğan, çocukları ve yeğenleri katıldı.

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak söze başlayan Aday Adayı Bozdoğan; “Türkiye’nin içinde bulunduğu en büyük sorunlardan bir tanesi de eğitimdir. Eğitimde 1980’li yıllarda ülkemizin getirilmek istenen noktaya bugün maalesef gelinmiş durumdadır. Atatürk ilkeleri dışında verilen eğitimden kaynaklanan bir tablodur bu. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimler ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Kısaca ülkemizin geleceğe bakış açısı değişecektir. Bu iktidar uyguladığı eğitim sistemi ile gençleri ne kadar geri bırakma düşüncesinde olsa da, ülkemizin çağdaşlığını düşünen öğretmenlerin iktidarın düşüncesi ile hareket etmeyeceğini düşünüyorum” dedi.

bülent bozdoğan4

Raylı Sistemlerle Taşımacılık!

Birlikte İskenderun’u bir yere getirmek için kendisine destek olunmasını isteyen Bozdoğan; “Belediye Başkanımız şehri çok iyi bir altyapıya kavuşturdu. Artık sıra üst yapılara geldi. Bu yönde çalışmalarımız olacaktır. İskenderun’un en büyük sorunlarından bir tanesi de ulaşım sorunudur. Bu yönde bazı projelerimiz olacaktır. Projelerimden biri de raylı sistemler ile taşımacılık yapmak var. Bu proje kapmasında Arsuz’u ayrı tutmak mümkün değildir.

İskenderun, siyasi hedefler içerisinde küçültülse de fiziksel olarak küçültmek mümkün değildir. Burada merkez büyük şehir anlayışı ile hizmet yapılmalıdır. İskenderun için birçok projelerim var. En büyük sorunlarından tutun, yolda kâğıt toplayanlara kadar projelerim hazır. Benim dönemimde İskenderun’u İskenderun yönetecek. İskenderun’da yaşayan ve bir İskenderunlu olarak, buraya hizmet etmem gerektiğine inandığım için ben bu yola çıktım” diye konuştu.

Türkiye’nin geçtiği önemli süreçte mevcut gidişata dur diyecek herkesi CHP çatışı altında politika yapmaya davet eden Bozdoğan; “Partimize gelmek isteyenlere kapımız açık” diyerek tüm kesimlerden destek beklediklerini vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here