İskenderunspor’un İç Saha Handikabı!

0
35

Turuncu-Mavililer, 2 Farklı Geriye Düştüğü Maçta Fethiyespor’dan 1 Puanı Son Dakikalarda Attığı Gollerle Kapabildi…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, iç saha maçlarındaki puan kayıplarını sürdürüyor. Turuncu-Mavililer, Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada rakibi Fethiyespor ile 2-2 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu.

Egemen Artun, Buğra Can Semercioğlu ile Faruk Yağlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz İskenderunspor maçın ilk devresini 1-0 geride kapattı. 76. dakikada kalesinde gördüğü golle iki farklı geriye düşen İskenderunspor, 86 ve 90+1. dakikada bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı.

İskenderunspor’un gollerini 86. dakikada Eren Tokat ve 90+1. dakikada Mertan Caner Öztürk attı. Konuk ekip Fethiyespor’un gollerini de 35. dakikada Ahmet Dereli ile 76. dakikada Berat Satır kaydetti.

Turuncu-Mavililer kendi sahası olarak mücadele ettiği Kırıkhan’da üst üte 5 puan kaybı yaşadı. Bir önceki hafta sonu sahasında Etimesgut Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Turuncu-Mavililer geçtiğimiz hafta sonu da rakibi Fethiyespor karşısında 2 farrklı griye düştü ve mücadelenin son dakikalarında bulduğu gollerle 1 puana uzanabildi.

İnegölspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Öte yandan, Turuncu-Mavili takımımız, bu hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların puan kaybını telafi etmek için hırslı çalışmaları göze çarptı.

Başkan Bolat’a Doğum Günü Pastası

Futbolcular ve teknik heyet Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın doğum gününde bir araya geldi. Başkan Bolat’ın doğum günü, önceki gün iftar sonrası futbolcular ve teknik heyetin sürprizi ile kulüp tesislerinde pasta kesilerek kutlandı.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak Kulüp Başkan Hakan Bolat’ın doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here