İskenderunspor’u Bank Asya 1. Ligine Çıkaracağız!

0
66

sadullah ergin27Başkan Adaylarının Müjde Konusu İskenderunspor Oldu…

Seçim çalışmaları çerçevesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderunspor’u Bank Asya 1. Ligi’ne çıkarmak için ortak hareket edeceklerinin sözünü verdiler.

İskenderun spor alanında bir kez daha sahipsiz kalırken, müjdeli haber Ergin ve Dingil’den geldi. İskenderunspor 1967’nin profesyonel ligden düşmesi, İskenderun Demir Çelikspor’un ise 2. ligde kalma mücadelesi vermesi seçim çalışmaları yapan başkan adaylarının müjde konusu oldu. Bir toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, basın mensuplarına İskenderunspor’la ilgili müjde verdi. Ergin; “Seyfi Dingil Başkan, İskenderunspor şampiyon” sloganıyla gerekli çalışmayı başlatacağını belirtti.

Elbirliği ile bunu gerçekleştireceklerini vurgulayan Seyfi Dingil de; “Allah’ın izniyle, el birliğiyle altyapıyı kuracağız. İDÇspor ile İskenderunspor’u birleştirip, İskenderunspor’u iki yılda Bank Asya Ligi’ne çıkaracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here