İskenderunspor’da Sürpriz İstifa!

0
49

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor’da art arda gelen başarısız sonuçların akabinde sürpriz bir istifa geldi. Teknik Direktör Nedim Yiğit, Başkan Bolat’a daha fazla zarar vermemek adına Turuncu-Mavili ekipteki görevinden istifa ettiğini kaydetti.

İstifanın ardından açıklama yapan İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat; “Nedim Yiğit hocamız istifa kararı alarak, görevinden ayrılmıştır. Geçirdiğimiz bu süre zarfında kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Hiçbir Teknik Direktörle İlgilenmiyoruz

Bundan sonraki maçlara tamamen benim kontrolümde, altyapı hocalarımızla ve kendi imkânlarımızla çıkacağız. Şu anda hiçbir Teknik Direktör ile ilgilenmiyoruz. Özellikle belirtmek isterim ki lütfen hiçbir menajer ve dost bize teknik direktör teklifinde bulunmasın.

Şu an tek düşündüğümüz şey 1. Lig’e bu yıl nasıl çıkabiliriz onun hesabını yapmak. Ben şu an tüm futbolcularımıza canı gönülden güveniyorum ve onlara kefilim. İnanıyorum ki onlar bu yıl ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve sezon sonunda başarıya ulaşacağız. Sevgi ve saygılarımla!” ifadelerine yer verdi.

Bu takım, İstenilen Çıkışı Yapacak

Teknik Direktör Nedim Yiğit ise istifasını duyurduğu açıklamasında, üç haftalık süre içerisinde art arda puan kayıplarına rağmen iyi bir ekibe sahip olduklarını vurguladı. Kadroya değerli oyuncular geldiğini de kaydeden Yiğit; “Aramıza katılan oyuncularımızın hazırlanma süreci gerekiyor. Bu süreçte onların antrenman eksikleri giderildiğinde çok daha kuvvetli, keyif veren İskenderunspor ortaya çıkacak. Kaliteli oyuncu gurubuna sahip İskenderunspor, bu hafta oynanacak maçla birlikte istenilen çıkışı yapacaktır” dedi.

Başkanın Zarar Görmesini İstemedim

Yiğit, konuşmasının devamında kent halkına seslenerek, takımın desteklenmesi gerektiği çağrısında bulundu. İskenderun halkın bu takımı desteklemesi gerektiğinin altını çizen Yiğit; “Gerçekten çok kaliteli bir kadro var. Başkanı çok rahatsız eden, üzen durumlar olduğunu görüyorum. Bazı yorumlar da rahatsız ediyor. Böyle bir durumun Kulüp Başkanımıza zarar vermesini istemedim. Bilgisizce, saygısızca, hadsizce, çapsızca birçok yazı var.

Dolayısıyla bugün ayrılma kararı aldım. İskenderunspor için bundan sonra da yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yapacağımı, başkana da, sporcu arkadaşlarıma da ilettim” diye konuştu.

Teknik Direktör Nedim Yiğit’in istifasının ardından dünkü antrenman yardımcı hocaların gözetiminde gerçekleşti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here