İskenderunspor’da Orduspor Maçı Hazırlıkları

0
39

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 52 Orduspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, geçtiğimiz haftayı BAY olarak geçiren takımda cezalı futbolcu bulunmuyor. Bu karşılaşma öncesinde 52 Orduspor’un 9 maçta 15, İskenderunspor’un ise 8 maçta 15 puanı bulunuyor.

Günün Yorgunluğunu Barbekü Partisiyle Attılar

Öte yandan Kulüp CEO’su Riekerink’in, yoğun çalışma temposunun ardından futbolcuların yorgunluklarını gidermek için Barbekü Partisi talebi ise yönetim tarafından olumlu karşılandı. İskenderunspor Tesislerinde yapılan Barbekü Partisine, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve çalışanlar aileleri ile birlikte katıldı.

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Jan Olde Riekerink; “Çok sayıda kulüplerde çalıştım. Böyle cana yakın bir topluluğa az rastladım. İskenderunspor yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarlarıyla ve çalışanlarıyla büyük bir camiadır. Takımımızı şampiyon yapmak için bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmeliyiz” dedi.

Turuncu-Mavili ekip, haftayı BAY geçirmesinden dolayı özel karşılaşma da yaptı. Payas İlçe Stadında yapılan karşılaşmada İskenderunspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Meskispor ile 3-3 berabere kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here