İskenderunspor’da İnegöl Hazırlıkları

0
35

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, bu hafta sonu İnegöl deplasmanında İnegölspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İskenderunspor rakibi ile 16 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te İnegöl İlçe Stadında karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta sonu Kırıkhan’da ağırladığı Fethiyespor ile berabere kalarak, puan kaybı ile hayal kırıklığı yaratan İskenderunspor, yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek için bu hafta sonu İnegölspor ile yapacağı maça mutlak galibiyetle hazırlanıyor.

Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindiriyor. Play-Off hedefi için İskenderunspor’un İnegöl deplasmanından puan veya puanlarla dönmesi hedefleniyor.

Kritik maç öncesinde Turuncu-Mavili ekip 49 puanla 5’ci sırada bulunurken, 37 puanlı rakibimiz İnegölspor ise klasmanda 10’cu sırada yer alıyor.

Başkan Bolat’tan Savaş’a Sitem…

Önceki günlerde HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın İskenderunspor’a destek vereceği sözü hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hakan Bolat veryansın etti. İskenderunspor’un seçim zamanında akıllara geldiğine vurgu yapan Bolat, Savaş’a yönelik sitemlerde bulundu.

Başkan Bolat; “Depremden sonra bu takım Hatay’ı temsil ederken bir telefon bile açmadın. Hatay Stadında oynarken bir maçımıza bile gelmedin. HBB hiç bir olanağını İskenderunspor’a nasip etmedin. Bize inat olsun diye kedi barınağını tesislerden kaldırmadın. İskenderun’daki hiç bir amatör takıma katkı yapmadın. Çıktın benim hakkımda yalan haber yaptın.

Bu yıl her yere kiralık oyuncu verdiniz, Deprem mağduru İskenderunspor’a bir tane bile vermedin. Şimdi dün diyorsun ki mahalle gezilerinde stadı bitireceğim, maçlara geleceğim ve destek olacağım. Hepsi yalan, artık bizimle oynama lütfen!

Seçimi kazanırsın veya kazanmazsın, saygı duyuyoruz fakat hep köstek olduğun İskenderunspor’u bu seçimde kullanmanı istemiyoruz. Şefaatinden vazgeçtik, Mezarımızdan taş çalma yeter!” şeklinde açıklamalarda bulunarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a veryansın etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here