İskenderunspor’da Bir Sonraki İstikamet Soma!

0
20

Temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Koray Palaz nezaretinde günde çift idmanla sürdürüyor.
Turuncu-Mavililerde, teknik heyet ve futbolcular antrenman öncesi Kürşad Genç’e sürpriz bir doğum günü partisi organize ettiler. Doğum Günü etkinliği oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Koray Palaz nezaretinde sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Osmaniye’de ağırladığı, grubun güçlü ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK ile berabere kalan ve galibiyeti son dakikalarda kalesinde gördüğü golle kaçıran Turuncu-Mavili temsilcimiz, şimdi gözünü bir sonraki istikameti olan Soma’ya çevirdi. İskenderunspor, Soma deplasmanından alınacak galibiyetle hem moralleri üst seviyeye çıkartmayı hem de play-off hesapları için üst sıralardan kopmamayı hedefliyor.

İskenderunspor’un başında 3 maça çıktığını ve bu karşılaşmalardan 7 puanla ayrıldıklarını kaydeden Teknik Direktör Koray Palaz, üç maçta 9 gol attıklarını ancak gol yeme gibi bir handikapları olduğunu belirterek; “Bu handikapımız üzerine çalışmalar yapıp orayı daha doğru yönetmekle yükümlüyüz. Buna rağmen ligde altıncı sırada ve play-off hattındayız.

Bu hafta sonu da Soma deplasmanına gidiyoruz. Soma maçı, play-off hattının içinde kalmak ve daha da yukarılara tırmanmak için 6 puanlık bir maç gibi gözüküyor. Çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Soma maçına daha iyi hazırlanıp, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Temsilcimiz İskenderunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Cumartesi günü yola çıkacak.

Kürşad Genç’e Doğum Günü Sürprizi

Öte yandan, İskenderun Mehmet Kurt Spor Tesislerinde yapılan antrenman öncesinde İskenderunspor’un teknik heyeti ile futbolcular, Turuncu-Mavili ekibin Medya Sorumlusu Kürşad Genç’e sürpriz bir doğum günü partisi organize ettiler. Kürşad Genç, yaptıkları doğum günü jestinden dolayı, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here