İskenderunspor’da ‘ALTYAPI’ Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

0
12

Hep Birlikte El Ele Yeniden İskenderun!

İskenderunspor altyapıda atağa kalkıyor. Futbol Gelişim Direktörü Engin Canımoğlu, İskenderunspor’un U15, U17 ve U19 yaş gruplarında ‘Bölgesel Gelişim Ligi’ne katılım göstereceğini kaydetti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ve altyapı çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini kaydeden Engin Canımoğlu; “İskenderunspor Kulübü olarak ‘ALTYAPI’ çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecektir. Önümüzdeki sezon 3 farklı (U15-U17-U19) yaş gruplarında ‘Bölgesel Gelişim Ligi’ne katılım sağlayacağız.

Vizyonumuz olarak, İskenderun örf ve adetlerine bağlı olarak kendi öz varlıklarından sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair-Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli eğitimin verilmesidir. Ayrıca sürekli gelişen teknolojiden ve bilimsel çalışmalardan maksimum seviyede faydalanarak Futbolda yetenekli bireylerin tespit edilmesidir” şeklinde konuştu.

Bölgenin lider kulübü olma yolundaki hedeflerinden de bahseden Canımoğlu; “Misyonumuz olarak: Uygun tesis, ekipman, sistem ve personelle birlikte yetiştiricilik ve geliştiricilik anlamında katılınması gereken tüm yaş gruplarında gösterilen hedef doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri, sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları sağlayarak sürdürülebilir bir yapıda bölgemizin lider spor kulübü olmaktır.

Ayrıca gelecek yıllarda düzenli bir şekilde İskenderunspor A takımında forma giyebilecek futbolcu yetiştirmek ve bununla beraber orta vadede takımımızın iskeletini kendi öz varlığından oluşturmaktır. Bu yetiştirme ve eğitim çalışmaları sonucunda öncelikle kulübümüze, aynı zamanda ekonomik yönden katkı sağlamak hedefiyle Türkiye ve Dünya Futboluna kazandırılmasıdır.

Geçmiş yıllardan Kulübümüz altyapısından gelen aktif futbol hayatında Milli Sporcu olarak birçok başarılara imza attıktan sonra yuvasına dönen Ender TRAŞ hocamız başarılarına Teknik Direktör olarak devam etmektedir.

Kulübümüz altyapı oyuncularından Furkan Akınkan ve Abdurrahman Eker adlı iki sporcularımız son meyvelerimiz olarak bizi gururlandırmaktadır” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here