İskenderunspor’a Baklavalı Moral!

0
29

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan temsilcimiz İskenderunspor, Cumartesi günü (yarın) saat 15.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Iğdırspor A.Ş maçı hazırlıklarını Kulüp CEO’su ve Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink nezaretinde aralıksız sürdürüyor. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da Iğdır maçı öncesi futbolcuların antrenmanını yakından takip ediyor.

Öte yandan, Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderun Meydanspor Kulüp Başkanı Ümit Onaylı, yönetim kurulu üyeleri, İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem ve bazı taraftarlar, İskenderunspor’un antrenman yaptığı yeni tesislere gelerek, Iğdırspor karşılaşması öncesinde futbolculara baklava ikramında bulunarak moral verdiler. İskenderunspor Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink yapılan baklava jestinden dolayı teşekkür etti.

Iğdırspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor…

Kulüp Başkanı Hakan Bolat tarafından yapımı tamamlanarak faaliyete geçen tesislerin yanındaki antrenman sahasında çalışan futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Dünyaca ünlü Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, antrenman esnasında Turuncu-Mavili ekibin futbolcuları ile tek-tek görüşerek Iğdırspor maçının önemine değindi ve uyarılarda bulundu.

Memleket Çocuklarımıza Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bir soru üzerine de; “Kaleci Antrenörümüz Halil Akkuş, Ümit Karan hocamız ile birlikte istifa etmişti. Yıllarca Türk futboluna hizmet eden Halil Akkuş hocamızın istifasını kabul etmedim. Ben memleket aşığıyım. Halil Akkuş da, Nihat Tümkaya da bizim evlatlarımız. Hocalarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here