İskenderunspor, Sarıyer’e 3 Golle Boyun Eğdi!

0
20

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında oynanan karşılaşmada Sarıyer FK’ya 3-0 mağlup oldu. Turuncu-Mavili ekip 59 puanda kalarak 6. sıradaki yerini korudu.

Erdem Temel, Mehmet Ali Doğan ile Arif Dilmeç hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilşk yarısı golsüz kapandı. İkinci yarıda daha istekli bir oyun sergileyen Sarıyer FK’nın gollerini 53. dakikada Oğuzhan Akgün, 89. dakikada penaltıdan Umut Bulut, 90+4. dakikada yine penaltıdan Taha kaydetti.

Grupta İlginç Skorlar Ortaya Çıktı

Gruptaki diğer mücadelelerde oldukça ilginç skorlar ortaya çıktı. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü sahasında ağırladığı Karaman Futbol Kulübünü 7-1’lik skorla mağlup ederken, Menemen Futbol Kulübü de yine sahasında ağırladığı Belediye Derincespor’u yine 7-1’lik skorla geçti. Küme düşmeleri kesinleşen ve seneye 3. Ligde mücadele edecek olan iki takımın karşılaşmasında ise yılların deneyimli ekibi Denizlispor, konuk ettiği Uşakspor’u 4-1 mağlup ederek flaş bir skora imza attı.

Play-Off’ta İskenderunspor Iğdır Deplasmanında

Alınan bu sonuçların ardından play-off mücadelelerinin de programı son haftaya girilirken belli oldu. Gruptaki play-off mücadelelerine katılacak olan İskenderunspor, ligi altıncı sırada bitirmeyi garantileyerek ilk maçını deplasmanda grup üçüncüsü Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile oynayacak. Play-Off ilk mücadelesi  tek maç şeklinde oynanacak. Grubun diğer play-off mücadelesi Menemen Futbol Kulübü ile Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here