İskenderunspor, Kastamonuspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
28

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu Antakya’da konuk edeceği GMG Kastamonuspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, Kastamonu temsilcisi karşısında galibiyet alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Etimesgut maçında galibiyete 90+3. dakikada uzandı. Temsilcimiz İskenderunspor, 38. dakikada Okan Dernek’in attığı golle maçı uzun süre önde götürdü. 90+1. dakikada Muhammed Beşir’in golü Turuncu-Mavili temsilcimize şok yaşattı. 90+3. dakikada gelen golle de 3 puanı kaptı. Temsilcimizin gollerini Okan Dernek ile Yasin Abdioğlu attı. Kaleci Muhammed Can Tuncer kurtardığı penaltı ile galibiyetin mimarı oldu.

Öte yandan, GMG Kastamonuspor maçının saati de değişti. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “30 Ekim Pazar günü GMG Kastamonuspor ile Yeni Hatay stadyumu’nda oynayacağımız 12 hafta müsabakasının başlama saati misafir takımın seyahat programı ve her iki kulübün talebi üzerine 13.30 olarak değiştirilmiştir taraftarlarımıza önemle duyurulur” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here