İskenderunspor Kapanıyor mu?

0
53

TFF 2. Lig’deki temsilcimiz İskenderunspor’un Başkanı Hakan Bolat, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle kulübün kapatılacağını ya da devredileceğini duyurdu. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, gerekli desteği bir türlü alamadıklarını kaydeden Bolat, böylesi bir durumda devam edemeyeceğini söyledi.

Son 2 sezondur stadyum olmadan maçlara çıktıklarını ve çok yorulduklarını da belirten Bolat, kendisinin de maddi ve manevi olarak yıprandığını dile getirdi.

Başkan Bolat, maddi şartlar nedeniyle kulübü devam ettirme şanslarının olmadığını, küme düşmemesi adına Atakaş Hatayspor’a verilen desteğin çok daha azının İskenderunspor’a verilmediğinin de altını çizerek; “Değerli Turuncu Mavi Sevdalıları! Büyük bir Heyecan ve Aşk ile başladığım İskenderunspor Başkanlığı, maalesef son iki yıl statsız mücadele etmek ve deprem felaketi ile benim için acı ve zor mücadeleye dönüştü. Yinede şehrimizi en iyi şekilde iki yıl temsil ettik. Maalesef benim için en büyük hayal kırıklığı Belediye Başkanlığı seçimlerinden sonra oldu. Eskisinden daha fazla yalnız kaldım!

Hatayspor’a Verilen Desteğin Yüzde Onu Play-Off Yolunda İskenderunspor’a Verilseydi

Gönül isterdi ki Hatayspor’un kümede kalması için verilen desteğin yüzde onu play-off yolunda İskenderunspor’a verilseydi. Geldiğim bu durumda aile olarak maddi ve manevi olarak çok yorulduk. Küresel Ekonomik Sıkıntıların devam ettiği bu ortamda tek başımıza devam etmemiz mümkün değildir. Bu nedenlerdendir ki İskenderunspor’u kapatmak zorundayız. Tabi ki İskenderunspor’u devam etmek isteyen varsa kulübü devir edebiliriz. Ama ben böyle bir Babayiğidin çıkacağını tahmin edemiyorum.

Ne yaptıysam “Çocukluk Hayalim” için yaptım. Hiç pişman değilim, bir şampiyonluk yaşadık ve ömür boyu saklayacağım bu fotoğrafım var. Tüm haklarım İskenderunspor taraftarlarına helal olsun. Hoşça kalın, Allah’a emanet olun!” şeklinde konuştu.

Erzin Belediyespor Futbol Kulübü adı altında kurulan kulüp, 2020 yılında İskenderunspor Futbol Kulübü olarak TFF 3. Lig’de varlığını sürdürdü. 2021-2022 futbol sezonunda da TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü penaltılarda yenen İskenderunspor, 2’nci lige yükselmiş, kupasını müzesine götürmüştü.

2023-2024 sezonunda da Kırmızı Grubu 6’cı sırada tamamlayan İskenderunspor, 2. Lig play-off mücadelesi 1’ci turunda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübüne 1-0 yenilerek play-off maçlarına devam etme ve üst lige çıkma şansını kaybetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here