İskenderunspor, Grup Finalinde Bucaspor’u Ağırlayacak

0
40

İskenderunspor’umuz, 3-1 galip geldiği maçın rövanşında, 1461 Trabzon FK’ya 1-0 yenilmesine rağmen 1. Lige yükselme Play-Off müsabakalarında Grup Finale yükseldi. Turuncu-Mavili temsilcimiz, Play-Off Grup Finalinde ise 7 Haziran Çarşamba günü (bugün) Bucaspor’u ağırlayacak. Mücadele İstanbul Pendik Stadyumunda oynanacak.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Ankara Demirspor ve 1461  Trabzon FK’yı play-off mücadelelerinde saf dışı bıraktı. Akdeniz temsilcisi İskenderunspor’umuzun grup finalinde rakibi ise Bucaspor oldu. Zorlu mücadele bugün saat 17.00’da başlayacak.

İskenderunspor Sportif Direktörü Tolga Tağ, zorlu Bucaspor maçı öncesinde play-off sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Zor bir yolda olduklarına dikkat çeken Tolga Tağ; “Ankara Demirspor ve 1461 Trabzon FK gibi güçlü takımları saf dışı bırakarak hedefimize iki adım daha yaklaştık. Şimdi daha iyisini yapmak zorundayız. Hedefimiz olan 1. Lige çıkmanın hayalini kuruyoruz. Büyük acılar yaşamış, ağır bedeller ödemiş bu kadim şehrin halkına kupayı götürmek en büyük arzumuz. Taraftarımız ve şehrimiz bizlere inanmaya devam etsin. Bu kupayı kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Coşkumuzu ve oyun gücümüzü kaybetmeden, savaşarak adımızı finale yazdıracağız. İnanıyoruz, kararlıyız ve hep birlikte başaracağız” açıklamasında bulundu.

İskenderunspor ile Bucaspor arasında oynanacak olan grup finali, statü gereği çift maç eleme sistemine göre gerçekleştirilecek. Yine statü gereği ilk maç 7 Haziran Çarşamba günü (bugün) saat 17.00‘de İstanbul Pendik Stadyumunda, rövanş karşılaşması ise 11 Haziran Pazar günü saat 20.00‘de Yeni Buca Stadyumunda oynanacak.

İskenderunspor’umuzun bu turu geçmesi halinde TFF 2. Lig Play-Off Finaline yükselecek ve Beyaz Grup‘tan gelen takım ile TFF tarafından açıklanacak tarafsız sahada oynayarak, 1 Lig vizesini kapmaya çalışacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here