İskenderunspor, Erzincan’dan Mutlu Döndü

0
19

Turuncu-Mavilileri, Erzincan deplasmanında galibiyete taşıyan golleri Ömer Kuşan, Çağtay Kurukalıp ile Gökhan Işılak attı…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’u 3-1 mağlup ederek kentine altın değerinde 3 puan ile döndü. Deplasmanda alınana galibiyet Turuncu-Mavili camiada sevinçle karşılandı.

Erzincan 13 Şubat Stadında oynanan, Yücel Büyük, Çağrı Ateş ile Volkan Kaan Topal hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz İskenderunspor’un gollerini 13. dakikada Ömer Kuşan, 27. dakikada Çağtay Kurukalıp ve 55. dakikada Gökhan Işılak atarken, ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor’un tek golünü de 72.dakikada Çınar Tarhan kaydetti.

Mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapatan, ikinci yarıya da golle başlayan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, rakibi karşısında 55. dakikadan sonra oldukça rahat bir karılaşma oynadı. Ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor 72. dakikada bulduğu golle umutlandı ancak maçın ilerleyen dakikalarında başka gol kaydında bulunamadı. Turuncu-Mavili ekibimiz elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 48’e yükseltti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here