İskenderunspor, Düzce Maçına Kilitlendi

0
35

TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu zirve mücadelesini oldukça yakından ilgilendiren çok önemli bir maça çıkacak. Turuncu-Mavili ekip, Pazar günü sahasında Grup Lideri Düzcespor’u ağırlayacak.

Bu önemli maç için hazırlıklarını ara vermeden sürdüren İskenderunsporlu futbolcular, maçın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Malatya deplasmanında Yeşilyurt Belediyespor’a mağlup olan Turuncu-Mavililer, Lider Düzce karşısında mutlak suretle galibiyet almak istiyor.

Biletler Bugün Satışa Sunulacak

Öte yandan İskenderunspor ile Düzcespor arasında oynanacak maçın biletleri de bugün satışa çıkarılıyor. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “28 Kasım Pazar günü Düzcespor ile oynayacağımız müsabakanın biletleri 25 Kasım Perşembe günü itibarıyla İskenderunspor Store Mağazasından ve İskenderun 5 Temmuz Stadı maraton gişesinden satışa sunulacaktır. Maç günü ise tüm üstat gişelerinden bilet satışı gerçekleştirilecektir. Müsabaka günü taraftarlarımızın izdiham yaşanmaması adına stat kapıları saat 10.00’da açılacaktır” denildi.

Açıklamada ayrıca, bilet fiyatları da Açık Tribün 1 TL, Maraton Tribünü 5 TL, VIP 50 TL olarak belirtildi.

Hedefimizden Sapmayacağız…

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da camiaya yönelik açıklamasında, tüm engellemelere rağmen hedeflerinden sapmayacaklarını belirterek, taraftarlardan da destek ve dua istedi. Başkan Hakan Bolat, yaptığı açıklamada; “Yolumuza çıkan tüm engellemelere rağmen hedefimizden sapmayacağız. Şanlı İskenderunspor taraftarı, bize yapılan haksızlıklara rağmen, hedeflediğimiz 1. Lige sadece Yüce Rabbimizin izniyle, Rabbimize sığınarak ve sadece ondan yardım dileyerek, iki senede çıkacağız. Bizden desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here