İskenderunspor Dolu Dizgin!

0
42

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz Stadında oynadığı müsabakada her iki yarıda atılan gollerle Siirt İl Özel İdarespor’u 5-1 mağlup etti. Turuncu-Mavililer puanını 47’ye çıkartarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Galibiyet golleri Enes Soy, Emre Gemici (2), Osman ve Hakan Kuş’tan gelirken, İskenderunspor’lu futbolcular, elde ettikleri farklı galibiyetin sevincini taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Gözler Zorlu Iğdır Maçına Çevirildi

Siirt İl Özel İdarespor karşısında alınan 5-1’lik skorun ardından Turuncu-Mavili camiada gözler bu hafta sonu oynanacak olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçına çevrildi.

Grupta Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor maç fazlasıyla 47 puanla lider durumda bulunurken, zirve mücadelesi veren ekiplerden Bitexen Düzcespor 45 puanla ikinci, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de 43 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Geçen hafta sonu, en yakın takipçimiz Bitexen Düzcespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübünü 2-1’lik skorla, bu haftaki rakibimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de Harput Dibek Elazığ Karakoçanspor’u yine 2-1’lik skorla yenerek zirve takibini sürdürmüşlerdi.

Hafta sonu Turuncu-Mavili ekip Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile mücadele ederken, zirveyi ilgilendiren bir diğer maçta, Bitexen Düzcespor da Kuşadasıspor deplasmanına konuk olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here