İskenderunspor Bayrampaşa Deplasmanından Şen Dönüyor

0
71

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor’un başarılı çıkışı sürüyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, İstanbul deplasmanında Bayrampaşa’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek kentine altın değerinde üç puan ile döndü.

İstanbul Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanan, Berkay Erdemir, Serkan Öksüz ile Kaan Kaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 35. dakikasında İskenderunspor penaltı kazandı. Emre Gemici topu Bayrampaşa filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da İskenderunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 51. dakikasında ise ev sahibi Bayrampaşa penaltı kazandı. Egemen Pehlivan’ın kullandığı penaltıyı İskenderunspor’un genç ve başarılı kalecisi Muhammet Can Tuncer, topu köşeden çıkartarak golü önledi.

Maçın kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderunspor, İstanbul deplasmanında Bayrampaşa’yı 1-0 mağlup ederek kentine altın değerinde 3 puan ile döndü.

İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 12’ye çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Bayrampaşa da 7 puanda kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here