İskenderunspor, Alanya Kestel Karşısında Galibiyet Arayacak!

0
40

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, bugün oynayacağı Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor maçında galibiyete odaklandı. Turuncu-Mavili takımımız, zorlu müsabakanın hazırlıklarını Alanya’da yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu, gruptaki maçların ertelenmesinin ardından tüm hazırlıklarını Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor maçı için yapan Turuncu-Mavili ekibimiz, Alanya deplasmanından 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor. Tüm hazırlıklarını bu yönde yapan İskenderunspor’un bu zorlu mücadelesi bugün saat 13.00’ta başlayacak.

Kestel maçının zor olacağını kaydeden Başkan Bolat; “Takım olarak bugün oynayacağımız Alanya Kestelspor maçına odaklandık. Bugünkü rakibimiz Alanya Kestel takımı çok güçlü bir rakip. İyi transferler yaptılar. Ancak biz bu maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. İnşallah 3 puanla kentimize dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor ile İskenderunspor arasında Alanya Milli Egemenlik Stadında oynanacak olan bu zorlu mücadeleyi Mehmet Güngör, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Cem Harman hakem üçlüsü yönetecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here