İskenderunspor 1967’de Takımın Başına Halit Ersoy Getirildi

0
177

iskenderunspor2Yeniden yapılanmaya giden Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz İskenderunspor 1967 futbol takımının başına Asaşspor Kulübünün eski hocası Halit Ersoy getirildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu, bugüne kadar takımın başarısı için çalışan yönetimin, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğini belirtti.

İskenderunspor 1967 yönetim kurulu toplantısını değerlendiren Yönetim Kurulu Üyesi Tennioğlu, takımın başına Asaşspor’da büyük başarılara imza atan Teknik Direktör Halit Ersoy’un getirildiğini söyledi. Tennioğlu; “Bu güne kadar İskenderunspor 1967’nin başarısı için çalışan yönetim, bundan sonra da İskenderunspor 1967’nin tekrar profesyonel lige çıkması için çalışacaktır. Maddi sıkıtlarımız hala ortadan kalmış değildir. Ancak Bölgesel Amatör Liginde oynayacak olan takımın hazırlıklarını da yapmamız gerekiyor. Takımın maddi sorunu çözebilirsek, futbolcularımız kampa gidecektir” dedi.

Teknik sorumluluk görevine getirilen başarılı Hoca Halit Ersoy’da; “Ben İskenderunspor 1967’nin hizmetkârıyım! Bu nedenle İskenderunspor 1967’nin bir taraftarı gibi elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Beni bu göreve layık gören tüm yönetime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here