İskenderunspor 1967’de Sevinçli Günler!

0
257

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967’nin, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Ümraniyespor’u yenmesinin sevinci devam ediyor. Uzun bir aradan sonra alınan bu galibiyetin kendileri için ne kadar önemli olduğunu söyleyen İskenderunspor 1967 yöneticileri, bu galibiyeti Kulüp Başkanları Nuri Üysen’e armağan ettiler. Mavi-Turunculu ekip, bu hafta sonu oynanacak olan Silivrispor maçının hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor.

Ümraniyespor karşında alınan galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Ali Gülmez; “Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan bu maçta gerçekten takımı desteklediler, onların güçlü destekleriyle bu maçı aldık. Takımın durumu ortada, takıma yeni gelen ve alışmaya çalışan kardeşlerimiz var. Onların da uyumuyla birlikte takımın hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız. İnanıyoruz ki bu hafta Silivri’yi de evinde yenerek 3 puanla dönersek, önümüz açık olacaktır” dedi.

İskenderunspor 1967 yöneticileri de, bu başarıda taraftarın payının büyük olduğunu kaydederek tüm taraftara teşekkürlerini ettiler. Pazar günü oynanan karşılaşmanın kendileri için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan yöneticiler; “Bu maçta 3 puan almamızdan dolayı bizler de çok mutluyuz. Bu galibiyeti Başkanımız Nuri Üysen’e armağan ediyoruz. Bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan taraftarlarımızı da bir kez daha tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda taraftarlarımıza ve İskenderun halkına daha iyi sonuçlar hediye edeceğiz” diye konuştular.

Açıklamada ayrıca, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in karşılaşma öncesinde takımın İssos Otelinde kamp yapmasını sağladığı belirtilirken, bundan sonraki haftalarda da diğer otellerin kentin takımı İskenderunspor 1967’ye bu tür desteği sağlamasını temenni ettiler.

Mavi-Turunculu ekip, hafta sonu Silivri ile yapılacak maçın hazırlıklarını da yan sahada aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Sabah saatlerinde sahada dörderli guruplar halinde düz koşu yapan, ardından da tempoyu yükselterek koşuyu sürdüren İskenderunspor 1967’de futbolcuların morallerinin oldukça iyi olduğu gözlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here