İskenderunspor, 1967 Ruhuyla ‘Zafere’ Ulaşacak!

0
96

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. ‘1967 Ruhuyla Zafere’ Parolasıyla sezona hazırlanan temsilcimizde tek hedef lige iyi bir başlangıç yapmak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmak!

Yeni Sezon öncesinde ilk olarak Kızılcahamam’da daha sonra da Bolu Karpalas’ta iki ayrı kamp dönemi geçiren İskenderunspor, şehir dışındaki kamp çalışmalarının ardından kente dönerek taraftarıyla buluştu. Turuncu-Mavili ekip, İskenderun’da da sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa gerçekleştirdiği antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü İskenderun 5 Temmuz Stadında yaptığı idmanla taraftarlarıyla da buluşan İskenderunsporlu futbolcuların keyfi de oldukça yerinde! Teknik Direktör Ümit Karan’ın önderliğinde antrenmanlarını sürdüren İskenderunspor’da çalışmalar zafere ulaşmanın hesabıyla gerçekleştiriliyor.

Grubun favori takımları arasında gösterilen Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, futbolcuların antrenmandaki performansını takip etmek amacıyla bir ilki gerçekleştirerek, çalışmalarda GPS cihazı kullanmaya başlamıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here