İskenderunluların, Çelik İş Sendikasına İnancı Tam!

0
85

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube başkanlığına seçilen Metin Önde ve ekibine hayırlama ziyaretleri devam ediyor. Çelik Sendikası yeni yönetiminin bu seferki konuğu Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve meclis üyeleri oldu.

İskenderun’da başarılı çalışmaları ile göz dolduran Cengiz Gül’ün ardından İskenderun kamuoyunda, Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde tarafından da aynı başarılı çalışmaların sürdürüleceği inancı hakim. Yeni yönetime hayırlı olsuna gelenler ziyaretlerinde bu düşünceye sahip olduklarını açık-açık ifade ediyorlar.

Bu görüşteki ziyaretçilerinden biri de Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve belediye meclis üyeleri oldu. Sendika Başkanı Metin Önde’ye ve yönetime gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yurtman; “Bu ekip ve sizin tecrübelerinizle başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

Metin Önde’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İşçi haklarının korunmasında bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bunu yaparken de seçilmiş ve atanmışların da desteğini yanımızda görmek isteriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here