İskenderunlu Girişimcilerin Girişim Yapmalarını Bekliyoruz

0
65

ABİGEM, İTSO Üyelerine Tanıtıldı

Antakya’dan sonra İskenderun’da da şube açmaya hazırlanan Hatay Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine önceki gün düzenlenen bir toplantıda tanıtıldı. Toplantıya İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, İTSO yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları katıldı. Toplantıda konuşan ABİGEM Direktörü Bülent Yüce, İskenderunlu girişimcilerin girişim yapmalarını beklediklerini belirtti.

İTSO konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak Hatay ABİGEM Direktörü Bülent Yüce katıldı. ABİGEM hakkında sinevizyon destekli olarak tanıtıcı bilgiler veren Yüce, KOSGEP Destekli Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hibe çağrısı ve başvuru koşulları hakkında da bilgiler verdi.

Antakya’dan sonra İskenderun’a da şube açmaya hazırlandıklarını belirten Yüce, toplantıda temel iş yönetimi ve iş geliştirme teknikleri hakkında detaylı bilgiler sunarak; “İşletmenin dışından bakan ancak nasıl bakması gerektiğini bilen üçüncü gözler, işletme yöneticilerinin görmediklerini görme ve bazen de yapmadıklarını yapma konusunda işletme ve yöneticilerine ciddi katkılar sağlayabilir. Bu bakımdan İskenderunlu girişimci iş adamlarımıza çağrı yaparak; bizleri aramalarını ve bu proje üzerinde görüşlerini ve girişim yapmalarını bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here