İskenderun’dan Süper Lig Takımına!

0
185

İskenderun Kayraspor’un 5’i Türkiye Finallerinde Oynayan 6 Futbolcusu Malatyaspor’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen (U-16) Türkiye Şampiyonası finallerinde 4’cü olan İskenderun Kayraspor’un futbolcularına aralarında Süper Lig takımlarından teklifler gelmeye devam ediyor.

Süper Lig takımlarından Malatyaspor, Hatay 1. Amatör Ligi takımlarından İskenderun Kayraspor’un genç ve yetenekli futbolcularını resmi olarak renklerine bağladı. Tamamı Kayraspor’un alt yapısından yetişen Emre Nur (18-Forvet), Ahmet Can Elmacı (16-Sağ Kanat), Emircan Bayrktar (16-Sağ Bek), Rıdvan Dönmez (16-Sol Bek), Abdurrahman Toprak (16-Sol Kanat), Alperen Köşker (16-Merkez Orta Saha) isimli yıldız futbolcular Sarı-Kırmızılı ekip Malatyaspor’un alt yapısı ile antrenmanlara başladı.

İskenderun Kayraspor’un kurucusu ve Teknik Direktörü Seyfi Kesik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Alt yapımızdan yetişen 6 futbolcumuza, Süper Lig takımlarımızdan Malatyaspor’dan gelen teklifleri yerinde bulduk. Bu 6 futbolcumuz Malatyaspor’un alt yapısı ile antrenmanlara başlamıştır. 4 oyuncumuza daha aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu 4 kulüp talip olmuştur. Bunlarla ilgili olarak ta görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here