İskenderun’da Sade ve Buruk 19 Mayıs Kutlaması!

0
13

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, yıkıcı depremde büyük kayıp yaşayan İskenderun’da sade bir törenle kutlandı.

İlçe Gençlik ve Spor Bakanlığı İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen kutlamalar, sabah saatlerinde çelenk töreniyle başladı.

İskenderun Atatürk Anıt alanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Ferit Gündel, askeri ve sivil erkan, öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ata’nın manevi huzuruna çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla Atatürk Anıt alanındaki program sona erdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İskenderun’da bulunan Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisinde devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen basketbol, voleybol ve futbol gibi çeşitli dallarda düzenlenen müsabakalarda dereceye giren gençlere başarı ödülleri verildi. Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan gemisinde düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşu da protokol üyeleri tarafından yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here