İskenderun’da Milli İrade Buluşması!

0
255

banu avar1Gazeteci-Yazar Banu Avar ile Aydınlık yazarlarından Mehmet Yuva, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü İskenderun’da “Milli İrade Buluşması” adı altında bir söyleşi gerçekleştirecekler. Avar ve Yuva’nın söyleşisi saat 18.00’de İskenderun Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilecek.

‘Hedef tam bağımsız Türkiye’dir!’ şiarıyla yola çıkan Banu Avar, İskenderun’daki söyleşide; NATO, AB, ABD güdümünden kurtarılmış bir Türkiye hedeflerini anlatacak. Milli Savunmayı, Milli Ekonomiyi, Milli Eğitimi yeniden tesis etmek gerektiğini vurgulayan Avar, bunun bir parti hareketi olmadığını, siyasi partilerden bağımsız bir düşünce oluşumu olduğunu da dinleyenlere anlatacak.

Avar ve Yuva, konuşmalarında ayrıca; Hakkın Müdafaası ve Milli İradenin ortaya çıkmasının esas amaç olduğunu, hedefin Atatürk maskesiyle ya da Allah’la aldatanlardan uzak, Türk milletinin yanında aydınlık bir geleceği inşa etmek için her cenahtan öngörülü insanlarla fikir üretmek için birleşmek gerektiğini dile getirerek “Gün birlik günüdür!” vurgusu yapacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here