İskenderun’da Demokrat ve Gelecek Parti Güç Birliği!

0
110

İskenderun Belediye Başkanlığı için Demokrat Partinin de desteğini alan Gelecek Partisi Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Zafer Doğantan; “Tüm bilgimizi ve birikimimizi İskenderun için kullanacağız. Hizmet için biz de varız” diye konuştu.

İskenderun’da Demokrat Parti’nin de desteğini arkasına alan Gelecek Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, beraberine Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman olmak üzere İskenderun Gazetemizi ziyaret etti.

Partilerin oylarının şahıslara ait olmadığını, oyların partilere ait olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Doğantan, Gelecek Partisi ile Demokrat Partinin işbirliğinde seçime girdiklerini ve bu güç birliği sonunda İskenderun Belediye Başkanlığını alacaklarını söyledi.

Demokrat ve Gelecek Partisinin Ortak Adayı Zafer Doğantan

İskenderun’da Zafer Doğantan’ın adaylığında oluşturulan Demokrat ve Gelecek Partisi güç birliğinin ses getireceğini de sözlerine ekleyen Prof. Dr. Zafer Doğantan; “Bizler bu ortaklığımızın sonunda her kesimden ve her partiden oy alacağımıza inanıyoruz. İskenderun’da Demokrat Parti ile yapılan ortaklık ve güç birliği sonunda İskenderun Belediyesini kazanacağız. Bu konuda iddialıyız. Çalışmalarımızı da bu yönde aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“Bilgi ve Birikimimizi İskenderun İçin Kullanacağız”

Makine Mühendisliği Doktorasının yanı sıra aynı zamanda bir Ekonomist olduğunu da vurgulayan İskenderun Belediye Başkan Adayı Zafer Doğantan; “Yönetim Bilimlerinde de söz sahibiyim. 32 yıldır Üniversitelerde Yöneticilik yapıyorum. 44 yıldır da öğretim görevlisi yani Hocalık yaptım.

Bilim Adamı olarak ve aynı zamanda siyasetçi olarak bütün bu bilgi birikimimizi ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için kullanacağız ve hizmet etmek için biz de varız” açıklamalarında bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here