İskenderun’da Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

0
131

gece nöbeti13Başkan Seyfi Dingil; “Milli İrade, Demokrasi ve Cumhuriyetimiz Daha Güçlü

İskenderun’da vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) karşı başlattıkları demokrasi nöbeti 20. gününde de devam ediyor.

15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen İskenderunlular 20. günde de alanları boş bırakmadı. Anıt meydanına gelen vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla birlik mesajı verdiler.

Meydanı dolduran vatandaşlar, hep bir ağızdan slogan atarak çalınan şarkılara eşlik ederken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de anıt meydanında devam eden demokrasi nöbetinde, alanları dolduran vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Her akşam belediye tarafından organize edilen nöbetlere katılan vatandaşlar, vatan, bayrak sevgisini her platformda dile getiriyor.

gece nöbeti14

Başkan Seyfi Dingil, birlik ve beraberliğin sürdüğü müddetçe bu vatanı bölmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Meydanları dolduran vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil, gruplar halinde oturan vatandaşların sohbetine de eşlik etti. Başkan Seyfi Dingil yaptığı açıklamada; “Türk Bayrakları ile anıt meydanına gelen binlerce İskenderunlu demokrasi nöbetine devam ediyor. Vatandaşlarımız ellerinde bayraklar ile ‘Darbeye Hayır’ diyor. Farklı siyasi görüş ve düşünce olan birçok insan ülkesine, vatanına, bayrağına sahip çıkıyor” dedi.

gece nöbeti15

Ülkemiz üzerinde hain planlar yapanların gereken dersi milletten aldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Milli irade, demokrasi ve cumhuriyetimiz daha güçlü. Bu millet, seçtiği lideriyle, seçtiği hükümetiyle, geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek. Devletimizin içine sızmış parazitlerden kurtulacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Anıt alanında demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşlara İskenderun Belediyesi tarafından sabaha kadar çay, çorba, ayran ve simit ikramlarında bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here