İskenderun’da Coronavirüs Masaya Yatırıldı

0
85

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, ilçe ziyaretlerine nefes kesmeden devam ediyor. Bu hafta ziyaretini İskenderun’a gerçekleştiren Hambolat, ilk olarak İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter’i makamında ziyaret etti.

İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yeter’den, Korona tedbirleri ve mücadelesi konusunda  ilçede yürütülen çalışmalar ve sağlık hizmetleri hakkında brifing alan İl Sağlık Müdürü Hambolat, sağlık hizmetlerinin yerindeliği, ekipman ihtiyacı ve ilçenin sağlık hizmet ihtiyaçlarını değerlendirdi. Daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda ilçe sağlık müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Hambolat, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine Hatay ilinde yürütülen sağlık hizmetleri, korona tedbirleri ve değerlendirilen yeni sağlık yatırımları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra personellerin soru ve sıkıntılarını sohbet havasında dinleyerek notlar tuttu. Toplantı sonrası İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine hem toplantıya katılarak eşlik ettikleri hem de yürütülen sağlık hizmetlerinde gösterdikleri özveri ve fedakarlıkları için teşekkür eden Hambolat, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter’in refakatinde İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçti.

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri ve personelleri ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Hambolat, tesis yöneticilerinden sağlık hizmetleri, poliklinik hizmetleri ve acil diş hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin fiziki alanlarında da incelemelerde bulunarak gerekli notları ve ilgili dokümanları alan İl Sağlık Müdürü Hambolat, ziyaret ve incelemelerini sonlandırırken; “Ziyaretlerimizdeki asıl amaçlardan bir tanesi de halkımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmek için her türlü fedakârlıkla görev yapan personellerimizin memnuniyeti için ihtiyaçlarının yerinde değerlendirilmesini ve giderilmesini sağlamak, bunlarla birlikte hastalarımızın daha iyi şartlar altında hizmet alabilmeleri adına yerinde tespit ve denetim yapmaktır. Bunun içinde ilk önce binaların fiziki yapısına ve eksikliklerine bakıyoruz.

Daha sonra ise personelimizin teçhizat, ekipman gibi istek ve taleplerini önemsiyor, personellerimiz ile bir araya geliyoruz. Hızlıca yerinde çözemediğimiz problemler var ise notlarımızı alarak en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz. Korona Virüs ile mücadelemiz Hatay Valiliğimizin koordinatörlüğünde devam etmekte olup, tedbirleri unutmuyoruz, sevdiklerimizi üzmemek için tedbirleri elden bırakmıyoruz, rehavete kapılmıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here