İskenderun’da 2 Ayrı Operasyonda 206 Gram Skunk Ele Geçirildi

0
13

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik İskenderun’da yapılan çalışmalar kapsamında Skunk ve kenevir tohumu ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan iki kişiye adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyonlar kapsamında A.K. isimli şahsın Hürriyet Mahallesinde bulunan ikametinde arama gerçekleştirildi. Yapılan arama sonunda; Hint keneviri yetiştiriciliğinde kullanılan muhtelif aparatlar, 203 gram skunk, 1 adet hassas terazi, 10 adet kenevir tohumu ve 3 adet kokain kullanımında kullanılan aparat ele geçirildi.

Yine operasyonlar kapsamında Ö.T. isimli şahsın İsmet İnönü Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada ise; 3 gram skunk ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak A.K. hakkında TCK (Türk Ceza Kanunu) 188. maddeden adli işlem yapıldı ve adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı, Ö.T. hakkında ise TCK 191. maddeden adli işlem yapıldı. Olaylarla ilgili soruşturmaların sürdürüldüğü belirtildi.

SKUNK: Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here