İskenderun Yüzme İhtisas’tan, 15 Günde 3 Zafer!

0
932

yüzme ihtisas5İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü deneyimli kadrosu ve planlı çalışmasıyla ulusal platformda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. 13 yıllık istikrarlı çalışmanın meyvelerini toplayan kulüp camiası, yüzme ve sutopu branşlarında son 15 günde farklı kategorilerde yaşadığı üç ayrı başarının haklı gurur yaşıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda yüzme takımımız beşinci yıl üst üste Hatay Şampiyonu olmuştu. Ayrıca 18 yaş altı Bayan Sutopu Takımımız 1. Lige çıkmış, 2. Ligde mücadele eden 18 yaş üstü bayan sutopu takımımızda Türkiye 3’cüsü olmuştu. Bu yılki bu başarılarımıza ek olarak gerek yüzme, gerek sutopunda son 15 günde ciddi başarılara imza attık. Katıldığımız müsabakalar ve başarılar sırasıyla şu şekildedir;

yüzme ihtisas6

28-30 Ağustos-Karabük ‘Kulüpler Arası Anadolu Kupası Yüzme Finali’ 13 yaş ve üzeri bayan ve erkek yüzme takımlarımızla katıldığımız şampiyonada İskenderun Yüzme İhtisas 41 takımdan Türkiye 7’cisi olmuştur.

8-10 Eylül-İskenderun ‘U-15 Erkekler Sutopu Bölgesel Lig Şampiyonası’ U-15 Erkekler Sutopu Takımımız grubunda şampiyon olarak Türkiye U-15 Erkekler Sutopu 2. Ligine yükselmiştir.

11-12 Eylül-Adana ‘Büyük Erkekler Sutopu Bölgesel Lig Şampiyonası’ Büyük Erkekler Sutopu Takımımız grubunda şampiyon olarak Türkiye Büyük Erkekler Sutopu 2. Ligine yükselmiştir.

Son 15 günde 3 ayrı zafer yaşadığımız takımlarımızla, başarımızın tesadüf olmadığını bir kez daha ispat etmiş bulunuyoruz. Yaz Temel Eğitim çalışmalarımızdan takımlarımıza kazandırdığımız yıllarca emek ettiğimiz sporcular ile başarıları yakalıyoruz. Başarı bir ekip işidir. Tek başına kimse bu yükün altından kalkamaz. Yönetimimiz, ailelerimiz ve antrenörlerimizle biz iyi bir ekibiz ve emekle çalışıyoruz. Emeklerinden dolayı Sutopu antrenörlerimiz Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe’ye, Yüzme Antrenörümüz Esin Kakeci’ye ve tüm altyapı antrenörlerime teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here